'Warriors' treneris Džeksons: Biedriņš vasarā labi pastrādājis

foto jocksandstilettojill.com
foto jocksandstilettojill.com

Latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas ”Warriors” pirmssezonas treniņnometnes pirmajās dienās pierādījis, ka vasarā nav tikai atpūties, intervijā portālam ”mercurynews.com” stāstīja vienības galvenais treneris Marks Džeksons.

Pirms treniņnometnes sākuma Džeksons Biedriņam veltīja asu kritiku, jo latviešu basketbolists, atšķirībā no citiem vienības spēlētājiem, kopā vēl negatavojās jaunajai sezonai. Lai gan ”Warriors” treniņnometne sākas tikai otrdien un Biedriņš nav pārkāpis līgumu, Džeksonu basketbolista attieksme neiepriecināja.

”Viņš trenējās. Par to es nebiju satraucies. Mēs zinājām, kur viņš ir, bet visi pārējie bija šeit, mācījās kombinācijas, konkurēja par vietu sastāvā. Tā bija tā problēma,” skaidroja Džeksons. ”Ne jau tāpēc es viņu sēdināšu uz soliņa. Viņš ir pieaudzis cilvēks.”

”Tagad viņš ir šeit un dara ļoti labu darbu. Viņš pierādījis, ka vasarā tikai nesēdēja mājās un neatpūtās. Viņš ir ļoti labā formā un cīnās ļoti smagi,” turpināja ”Warriors” treneris.

Pēc austrālieša Endrjū Boguta piesaistīšanas Biedriņam ar jauno Festusu Ezeli nāksies cīnīties par otrā centra vietu.

”Andris ir pieredzējis, viņš ir ļoti labs aizsardzībā un viņš zina, kā jāspēlē šajā līmenī. Festuss vēl mācās, taču viņi abi var doties sākuma sastāvā, ja Boguts nebūs pilnībā atlabis no traumas,” skaidroja Džeksons.


Написать комментарий