Daugavpils universitātes Studentu teātris aicina savā pulkā visus interesentus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils universitātē jau ap gadu darbojas Studentu teātris „Nākam gaismā”. Viena no Studentu teātra dibinātājam Zaiga Lāce pastāstīja, ka tas tika izveidots pēc DU Humanitārās fakultātes iniciatīvas. Šobrīd tajā aktīvi darbojas ap 20 studentiem.

Teātris „Nākam gaismā” ir DU dažādu pasākumu aktīvs dalībnieks. Daudziem DU Informācijas dienas, kas norisinājās pagājušajā pavasarī, apmeklētājiem palika atmiņā Studentu teātra sarīkotais flešmobs, kura laikā studenti apskāva apkārtesošos pasākuma dalībniekus vai sastinga dažādās pozās universitātes foajē.

Līdz ar jaunā mācību gada sākumu, Studentu teātris aicina savā pulkā jaunos un enerģiskos dalībniekus. Ja teātris ir jūsu sirdslieta, ja jūs vēlētos aktīvi piedalīties studentu dzīvē, realizēt savas idejas un talantus, jūs tiekat laipni gaidīti trešdien, 10.oktobrī, plkst.18:00, DU kopmītnes hallē Sporta ielā 6.

Papildus informācija pieejama pie Studentu teātra „Nākam gaismā” koordinatoriem – pa tālr.28722059 vai e-pastu nakam.gaisma@inbox.lv.


Написать комментарий