Tirdzniecības parkā “Alfa” sabrukusi siena

foto twitter
foto twitter

Šodien, iespējams, spēcīgā vēja rezultātā Rīgā, tirdzniecības parkā "Alfa" daļēji sabrukusi viena siena.

Kā liecina sociālās saziņas tīklā "Twitter" publicētais attēls, siena sabrukusi otrā stāva līmenī un zemē mētājas dažādas sienas paliekas.

Notikušā aculieciniece Elīna stāsta, ka siena nobrukusi aptuveni 9.30 no rīta. "Sēdējām mašīnā, kad pēkšņi uzpūta spēcīgs vējš un mūsu acu priekšā veikalam norāva sienu. No veikala sāk birt ārā preces. Pat nepaspēju reaģēt un pabraukt nost. Par laimi, vējš sienu pārnesa pāri mūsu automašīnai," stāsta Elīna.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere nra.lv atzina, ka šodien izsaukums uz tirdzniecības parku "Alfa" nav bijis.

Tirdzniecības parka  "Alfa" apsaimniekotāju "Linstow Center Management" sabiedrisko attiecību pārstāve Evija Ansonska nra.lv apstiprināja, ka šāds gadījums ir bijis. Šorīt par notikušo tirdzniecības centra administrāciju informēja apsargi. Par laimi, negadījumā neviens nav cietis, un šobrīd "Alfa" tehniskais personāls cenšas operatīvi novērst vētras sekas. Šobrīd ir slēgts veikals ”Camel Active”, kura ārsiena ir sapostīta. "Linstow Center Management" vēl noskaidro nodarītos zaudējumus. Evija Ansonska apliecināja, ka "Alfa" ir apdrošināta arī pret vētras postījumiem.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий