Mūsu tikšanās sirds siltums

foto SLP
foto SLP

Interesanti un lietišķi pagāja Sabiedrisko organizāciju padomes „Varavīksne”’ sēde, kurā piedalījās Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Svetlana Gavrilova.

Notika  saruna par senioru  lomas un prestiža celšanu sabiedrībā, par starppaaudžu sadarbību, par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu , saskaņā ar Eiropas gada programmu „Aktīvai novecošanai un paaudžu solidaritātei”

Starptautiskās akcijas – festivāla „Laimīga ģimene”( veltītai labsirdībai un paaudžu solidaritātei) aktīvistiem tika pasniegti Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Goda raksti.

Svetlana Gavrilova pastāstīja par saņemtajām godalgām konkursa „Eiropas Gada pašvaldība 2012”:

- Daugavpils pilsētas dome saņēma Goda rakstu un prēmiju 1000 latu apmērā, par ieguldījumu sociālās jomas attīstībā un senioru vērtību celšanu sabiedrībā un šie līdzekļi tika novirzīti muzikālā inventāra iegādei „Sociālās aprūpes un rehabilitācijas centram.”
- par atvērtajām  dienām Ministru Kabinetā (28.09.2012.);
- par darba dinastiju ieguldījumu Daugavpils pilsētas attīstībā.

Tika saskaņots  tikšanās laiks, Dienas centrā, ar dinastiju pārstāvjiem (sestdienās), materiālu sagatavošanai un apkopošanai grāmatas „Darba dinastijas Daugavpilī” izdošanai.

Sociālo lietu pārvaldes vadītāja pateicās Vladimiram Dribincevam, apvienības „Varavīksne” biedru, par iegūto zelta medaļu komandai 20 km stafetē vieglatlētikā. Sacensības no tika dažādās valstīs  Vācijā, Čehijā, Polijā un paziņoja par to, ka organizēja  sporta veterānu tikšanos ar pilsētas mēru, kura notika 27.09.

Sēdes dalībnieki pateicās Svetlanai Gavrilovai par atbalstu, idejām, kuras tiek virzītas senioru aktivitātes un prestiža celšanai sabiedrībā.