Skolotāju dienā BSA Daugavpils filiālē meklēja jaunas darba formas un attīstības iespējas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Aizvadītās nedēļas beigās Daugavpils skolās tika svinēta Skolotāju diena. Pasākums, kas akcentēja uzmanību uz pasniedzēja darba kvalitātes nozīmīguma, notika arī vienā no Daugavpils augstskolām – Baltijas Starptautiskās Akadēmijas Daugavpils filiālē.

BSA Daugavpils filiāles vadītāja Valentīna Rumjanceva portālam Gorod.lv pastāstīja, ka augstskolā tika svinēta Skolotāju diena, pirmkursnieku uzņemšana studentu kārtā un Studentu pašpārvaldes diena. Pasākums tika rīkots otro gadu, un tā ietvaros vienas dienas laikā studenti ieņēma pasniedzēju vietas, meklējot jaunas darba formas.

Šāds pasākuma formāts nav nekas jauns, bet, pēc BSA Daugavpils filiāles direktores vārdiem, gan pasniedzējiem, gan studentiem tas dod iespēju labāk saprast viens otru, rezultātā pasniedzēji var kvalitatīvāk pildīt savus pienākumus, bet studenti – iegūt noderīgas un nepieciešamas zināšanas.

Skolotāju dienā augstskolas esošie un topošie juristi piedalījās Tiesas stundā, ekonomisti izstrādāja biznesa projektu, bet reklāmas menedžeri izveidoja uzņēmuma tēlu, tiesa, pirms tam pasniedzēju vadībā tika veikts pamatīgs sagatavošanas darbs.

„Jaunu darba formu un iespēju atrašana mums šobrīd ir ļoti būtiska, jo akadēmija turpina attīstīties, pierādot savu starptautisko statusu, - šogad pie mums studē studenti no Baltkrievijas un Gruzijas. Vispieprasītākās programmas šogad bijušas „Tiesību zinātne”, „Tūrisma un viesnīcu vadība”, kas, manuprāt, ir ļoti pozitīvs moments, jo Latgale attīstās un varētu to darīt arī tūrisma nozarē, kurai mēs gatavojam speciālistus”, - atzīmēja V.Rumjanceva.


Написать комментарий