Draudzīgākā klase no Daugavpils saņemto naudas balvu izmantoja braucienam un savas skolas labiekārtošanai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vairāk nekā divus gadus mūsu valstī darbojas labdarības projekts LabieDarbi.lv. Tā asistente Jeļena Šļihta pastāstīja, ka projekta ietvaros tiek izskatītas un finansiāli atbalstītas Latvijas iedzīvotāju izteiktās interesantas idejas. Projekta divu gadu pastāvēšanas laikā tika izskatīts vairāk nekā 1 000 dažādu priekšlikumu, simts no kuriem saņēma finansējumu un tika realizēti.

Vasaras laikā norisinājās labdarības projekta LabieDarbi.lv un portāla E-klase.lv kopīgais projekts „Meklējam Latvijas draudzīgāko klasi!”. Balsojuma rezultātā par uzvarētāju kļuva Daugavpils Centra vidusskolas 11.b klase, kura kopā ar savu klases audzinātāju Tatjanu Baranovsku saņēma naudas balvu 1 000 latu apmērā un valsts draudzīgākās klases titulu.

Kopumā konkursā piedalījās 10 klases no dažādiem Latvijas reģioniem. Otrās vietas ieguvēji ir Saldus vidusskolas 11.d klase, trešo vietu ieņēma Rīgas 6.vidusskolas divpadsmitklasnieki.

Daugavpils skolēni-uzvarētāji septembra pēdējās dienās bija devušies uz Siguldas atrakciju parku „Mežakaķis”, kur triju stundu laikā kopā ar skolotāju pārvarēja šķēršļu joslu, nodemonstrējot izturību, saliedētību un komandas garu.

Pateicoties uzvarai šajā konkursā, 11.b klase ne tikai izbaudīja jauku laika pavadīšanu Siguldā, bet daļu no naudas balvas izmantoja, lai savā skolā iekārtotu atpūtas vietu skolēniem. Inventārs un nepieciešamie materiāli jau ir iegādāti un drīzumā būs iespēja novērtēt rezultātu.


Написать комментарий