'Positivus' nākamgad būs trīs dienu festivāls

foto positivusfestival.com
foto positivusfestival.com

”Positivus” festivāls savā septītajā pastāvēšanas gadā no divu dienu pasākuma kļūs par trīs dienu mūzikas un mākslas festivālu, intervijā radiostacijas ”Star FM” raidījumam ”Zoopasta” apstiprināja festivāla direktors Ģirts Majors.

”Positivus 2013”, kā allaž, notiks Salacgrīvas Zvejnieku parkā un tā norises datumi būs 19. 20. un 21. jūlijs (piektdiena, sestdiena, svētdiena).

Biļetes uz 2013. gada ”Positivus” festivālu būs pieejamas jau no 15.oktobra un tikai pirmās trīs dienas, no 15. līdz 17.oktobrim, festivāla trīs dienu biļete maksās 29 latus un būs nopērkamas tikai www.positivusfestival.com un ”Nordea” bankomātos. Biļetes cena ar vietu telšu pilsētiņā – 33 lati.

”Trīs dienu festivālā apmeklētāji varēs izbaudīt daudz vairāk aizraujošas mūzikas un mākslas” informē festivāla organizators Ģirts Majors. ”Ilgāks festivāls būs arī daudz pievilcīgāks ārvalstu apmeklētājiem, lai pavadītu nedēļas nogali Latvijā. Svētdien festivāls noslēgsies pirms pusnakts, tādēļ tiem, kam nākamā ir darba diena, būs iespēja paspēt nokļūt mājās,” uzsver Majors.

Turpinot tradīciju, telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta jau no ceturtdienas vakara, līdz pat pirmdienas pēcpusdienai.

No 18.oktobra biļetes būs nopērkamas arī visās ”Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv. To cena, līdz pirmo mākslinieku izziņošanai, būs 33 lati bez telšu vietas un 37 lati ar telšu vietu. Vēlāk tirdzniecībā nonāks arī vienas dienas, sestdienas – svētdienas, kā arī VIP biļete.

Vienu mēnesi - no 18.oktobra līdz pat 18.novembrim, īstiem ”Positivus” festivāla cienītājiem būs iespēja iegādāties komplektu - trīs dienu festivāla biļeti ar 2012.gada "Positivus" festivāla t-kreklu (pēc paša izvēles). Piedāvājuma cena - 40 lati, tikai www.positivusfestival.com.

”Positivus” festivālā līdz šim ir uzstājušies ”Keane”, ”Manic Street Preachers”, ”The Vaccines”, Demjens Raiss, ”Instrumenti”, ”Muse”, ”Travis”, ”Editors”, ”Scissor Sisters”, ”OK GO”, ”James”, ”Röyksopp”, ”Prāta Vētra”, ”Hurts”, Mark Ronson & The Business Int., Gustavo, ”Moby”, ”Fatboy Slim” un daudzi citi.


Написать комментарий