Jaunieši tiksies ar politiķiem un lēmumu pieņēmējiem

logo
logo

Ceturtdien, 18. oktobrī plkst. 15.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” notiks diskusiju pasākums „Kafija ar politiķiem”, kura ietvaros jaunieši tiksies ar politiķiem un lēmumu pieņēmējiem, informē Rēzeknes pašvaldība.

Tikšanās laikā neformālā vidē tiks pārrunāti dažādi jauniešiem aktuāli jautājumi – jauniešu iesaistīšanās pašvaldības sabiedriskajos procesos un lēmumu pieņemšanā, jaunatnes nodarbinātība, dalība jaunatnes politikas stratēģijas izveidē. Diskusijā ar jauniešiem piedalīsies Rēzeknes pilsētas domes vadība, deputāti. Diskusiju rīko Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „ZEIMUĻS”” Jaunatnes iniciatīvu atbalsta centrs sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas Jauniešu domi.

Diskusijas mērķis ir sniegt iespēju jauniešiem un pašvaldības deputātiem satikties, lai nepiespiestā un brīvā gaisotnē pārrunātu jauniešiem nozīmīgus jautājumus. Diskusijas „Kafija ar politiķiem” ideja ir aizgūta no Zviedrijas pieredzes, kur šādas jauniešu un politiķu tikšanās notiek regulāri. Tas ir veids kā tuvināt jauniešus un pašvaldības politiķus, veicināt abpusēju dialogu un sadarbību.


Написать комментарий