Aizvadītajās brīvdienās VUGD Latgales reģionālā brigāde novērsa vētras sekas un dzēsa ugunsgrēkus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Aizvadītajās brīvdienās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģionālās brigādes darbinieki aktīvi strādāja – novērsa pirmās rudens vētras, kas Latvijā plosījās naktī uz sestdienu, 6.oktobri, sekas un nodarbojas ar ierasto – ugunsgrēku dzēšanu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģionālās brigādes Daugavpils ceturtās ugunsdzēsības nodaļas inspektors Artjoms Anufrijevs portālam Gorod.lv paziņoja, ka sestdien tika saņemti 4 izsaukumi. Nodaļas darbinieki novāca vētras salauztos kokus no braucamajām daļām Krāslavas un Ilūkstes novados.

Savukārt Rēzeknes novada Feimaņu pagastā nodaļas darbinieki nodzēsa braucamā daļā aizdegušos automašīnu Opel Calibra, bet Krāslavas novada Robežnieku pagastā ugunsdzēsēji nodzēsa aizdegušos kūti un šķūņi, kas аtradās zem viena jumta un kuru platība sastādīja 72 m2.

Naktī uz svētdienu VUGD brigāde bija izbraukusi uz Balvu novada Briežuciema pagastu, kur divstāvu mājas pirmajā stāvā bija aizdegušās mēbeles. Ugunsgrēka rezultātā tika hospitalizēts 45 gadus vecs vīrietis, kas saindējās ar degšanas produktiem.


Написать комментарий