Aizdomās par laupīšanu aizturēts tikko no ieslodzījuma atbrīvojies vīrietis

foto gorod.lv
foto gorod.lv

5.oktobra naktī, Daugavpils pilsētas centrā aplaupīts kāds 62 gadus vecs vīrietis. Ap plkst. 2:00 blakus pilsētas autoostai, nenoskaidrots vīrietis, pielietojot fizisku spēku pret cietušo, nolaupījis viņam somu un norāvis zelta ķēdīti, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Cietušais nekavējoties paziņojis policijai par notikušo. Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā, policijas darbinieki jau pēc neilga laika aizturēja aizdomās turamo personu, 22 gadus jaunu vīrieti, pie kura tika atrasta arī nolaupītā ķēdīte. Jāpiebilst, ka aizturētais pirms divām nedēļām atbrīvojies no ieslodzījuma vietas, kur izcietis sodu par laupīšanu grupā un zādzību grupā. Tajā pat dienā, kad vīrietis tika aizturēts, tiesa piemērojusi viņam apcietinājumu.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par laupīšanu, ja to izdarījusi persona, kas jau agrāk izdarījusi laupīšanu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Daugavpils iecirkņa policija lūdz palīdzību!

Par atkārtoti izdarīto svešas kustamas mantas zādzību nelielā apmēra (paredzēts Krimināllikuma 180.panta 2.daļā), kā arī par izdarīto sveša finanšu instrumenta nolaupīšanu un nelikumīgu izmantošanu (smags noziegums, kas paredzēts Krimināllikuma 193.panta 2.daļā) tiek meklēts aizdomās turētais, Daugavpils pilsētas iedzīvotājs, Pavēls Arsoba, kurš dzimis 1991.gada 20.maijā.

Lūdzam sniegt palīdzību aizdomās turēta Pavēla Arsobas atrašanās vietas noskaidrošanā. Gadījumā ja kādam zināma šīs personas atrašanās vieta, lūdzam nekavējoties ziņot policijai pa tālruņiem 27095396, 27095369. Anonimitāte garantēta!


Написать комментарий