Aizdomās par vīrieša noduršanu aizturēta sieviete

foto gorod.lv
foto gorod.lv

3.oktobrī Rēzeknē, kādā privātmājā tika atrasts 1952.gadā dzimušā vīrieša līķis, kuram krūšu kurvja rajonā konstatēta durta brūce. Saņemot šo informāciju, policijas darbinieki veica neatliekamās kriminālprocesuālas un operatīvas meklēšanas darbības. Izmeklēšanas rezultātā, aizdomās par cietušā vīrieša noduršanu, policija aizturējusi viņa dzīves biedreni, 1969.gadā dzimušo sievieti, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde. 

Turpinot izmeklēšanu tika noskaidrots, ka pirms notikušā abas personas kopīgi lietojuši „grādīgus” dzērienus un starp viņiem izcēlies konflikts, kura rezultātā sieviete nodarīja cietušajam smagu miesas bojājumu, kas visticamāk arī bijis par iemeslu vīrieša nāvei. Jāatzīmē, ka aizdomās turamā ir nosacīti notiesāta par tāda paša nozieguma izdarīšanu. 5.oktobrī tiesa piemērojusi sievietei drošības līdzekli apcietinājumu.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas - par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Policija turpina izmeklēšanu.


Написать комментарий