Par LTRK valdes locekli kļūst Andris Vanags

foto dienas mediji
foto dienas mediji

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Padome par biedrības valdes locekli ievēlēja līdzšinējo LTRK Padomes locekli un Mazo un vidējo uzņēmumu kompetences padomes (MVU KP) priekšsēdētāju, SIA ”Sakret” direktoru Andri Vanagu, informēja LTRK.

”Par būtiskāko uzdevumu jaunajā amatā uzskatu LTRK biedriem pieejamo pakalpojumu klāsta bagātināšanu, esošo pakalpojumu un priekšrocību pilnveidi,” norāda Vanags. Ne mazāk svarīgs virziens ir izveidot regulāru informācijas apmaiņu ar reģionālajiem uzņēmējiem un sadarbību ar Latvijas uzņēmumiem un to veidotām apvienībām ārvalstīs.

Atbilstoši LTRK statūtiem, Vanaga pienākumus LTRK MVU KP vadībā un attiecīgi biedrības Padomē, atbilstoši kompetences padomes locekļu balsojuma rezultātiem, pārņems kāds no diviem līdzšinējiem Vanaga vietniekiem.

Biedrības statūtos definēts, ka LTRK Valdes kompetencē ir vadīt un pārstāvēt biedrību, sagatavot LTRK gada budžeta projektu, un organizēt un vadīt LTRK darbu atbilstoši tam; sagatavot un īstenot biedrības attīstības stratēģiju, kā arī uzdevumus, kas noteikti ar Biedru sapulces un Padomes lēmumiem, sasaukt Biedru sapulces, izvirzīt Revidentu apstiprināšanai LTRK Padomē, pārvaldīt biedrības mantu, slēgt saimnieciskos līgumus, kā arī nodrošināt tiesību aktiem atbilstošu grāmatvedības uzskaiti un gada pārskata sagatavošanu.

Vanags dzimis 1972.gada 6.jūlijā. Augstāko izglītību ieguvis, 1994.gadā absolvējot Rīgas Tehnisko universitāti (RTU) un iegūstot inženierzinātņu bakalaura grādu ķīmijas specialitātē. 1995.gadā RTU iegūta inženiera – ķīmijas tehnologa kvalifikācija, savukārt 1996.gadā – inženierzinātņu maģistra grāds silikātu un augsttemperatūras materiālu ķīmijā un tehnoloģijā.

No 2003.gada Vanags ir būvmateriālu ražošanas, tirdzniecības un eksportētāja SIA ”Sakret” direktors, ”Sakret OÜ” valdes loceklis Igaunijā. No 1999.līdz 2003.gadam pildījis AS ”Brocēni” (tagad ”Cemex”) klientu servisa direktora pienākumus; pirms tam – 1998., 1999.gadā AS ”Brocēnu Šīferis” projektu vadītājs.

Vanaga vadītais uzņēmums SIA ”Sakret” ir LTRK biedrs kopš 2003.gada.

 


Написать комментарий