Ozoliņam vārti un divas rezultatīvas piespēles 'Atlant' uzvarā pār Masaļska 'Jugra'

foto atlant-mo.ru
foto atlant-mo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mitišču ”Atlant” vienības pazīstamais Latvijas aizsargs Sandis Ozoliņš.

”Atlant” komanda ar rezultātu 4:2 (1:1, 3:0, 0:1) savā laukumā pārspēja Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansiskajas ”Jugra” vienību.

Ozoliņš ar vārtu guvumu izcēlās spēles trešajā minūtē, atklājot spēles rezultātu 1:0. Mača 25. minūtē latviešu aizsargs ar piespēli palīdzēja Nikolajam Lemtjugovam gūt vārtus, bet 36.minūtē Ozoliņš asistēja Nikolaja Žerdeva rezultatīvajā metienā. Kopumā viņš šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 55 sekundes, izdarot vēl trīs metienus pa pretinieku vārtiem.

Tikmēr Masaļskis šajā spēlē atvairīja 29 no 33 metieniem.

Vēl vienus vārtus ”Atlant” komandai guva arī Maksims Majorovs, bet "Jugra" komandā precīzi meta Rinats Ibragimovs un Vitālijs Sitņikovs.

Tikmēr cita Latvijas aizsarga Georgija Pujaca Omskas "Avangard" izbraukumā ar 3:7 (1:2, 1:1, 1:4) pārliecinoši piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai.

Pujacs spēles 12.minūtē atzīmējas ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Andrejam Ivanovam gūt vārtus. Pujacs nospēlēja 21 minūti un trīs sekundes, kuru laikā nopelnīja četras soda minūtes un divas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Dmitrijs Makarovs, divi vārti Martina Ternberga kontā, bet pa vieniem vārtiem guva Mihails Varnakovs un Miko Kousa. ”Avangard” komandā precīzi meta arī Aleksandrs Frolovs un Sergejs Kosticins.

Citā spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv" bez Miķela Rēdliha savā laukumā ar 4:2 (0:0, 3:0, 1:1) pārspēja Kazahstānas klubu Astanas "Baris".

Vēl latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA savā laukumā ar 2:4 (1:0, 1:1, 0:3) zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Sprukts šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 59 sekundes, kuru laikā uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem.

CSKA komandā vārtus guva Pāvels Dacjuks un Miko Maenpā, tikmēr SKA rindās trīs vārtus guva Iļja Kovaļčuks, bet reizi precīzs bija Kevins Dalmens.


Написать комментарий