'Aldaris' kļuvis par LBL ģenerālsponsoru

foto Jānis Priedītis
foto Jānis Priedītis

Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) ģenerālsponsoru otrdien kļuvusi alus darītava ”Aldaris” kļuvusi, preses konferencē informēja Latvijas Basketbola savienība (LBS) un ”Aldaris”.

Otrdien tika parakstīta abu pušu vienošanās, kuras termiņš ir viens gads ar iespēju to pagarināt. Līdz ar sadarbības uzsākšanu LBL nosaukums būs ”Aldaris” Latvijas basketbola līga.

Ar akciju sabiedrību ”Aldaris” veiksmīgi sadarbojas jau kopš 2011.gada ziemas. Divas sezonas risinājusies akcija līdzjutējiem ”Trāpi un brauc”, kurā ikviens ar precīziem metieniem var tikt pie jaunas automašīnas, nodrošinātas LBL spēļu translācijas internetā un LTV7, saskaņā ar LBS valdes lēmumu 30% no piesaistītajiem līdzekļiem novirzīti LBL klubu atbalstam, Latvijas basketbola līgas tikušas pie jaunām modernām interneta lapu versijām.

””Pēdējos gados LBL izdevies nostiprināt pozīcijas. Līgā ir palielinājies komandu un iesaistīto pilsētu skaits, pastiprinājusies sportiskā konkurence. Ar interneta un TV starpniecību LBL spēles redzamas visā Latvijā. Esam gandarīti, ka mūsu ilggadējie partneri no akciju sabiedrības "Aldaris" novērtējuši basketbola popularitātes potenciālu, un mūsu sadarbība turpināsies jaunā līmenī,” portālā ”basket.lv” citēts LBS prezidents Valdis Voins.

”Aldaris” izpilddirektors Veli Peka Tenila: ”Augstu vērtējam to, kādā virzienā šobrīd attīstās basketbola saimniecība Latvijā. Esam gatavi mūsu sadarbību ar Latvijas basketbola savienību izvērst vēl plašāku, tādējādi sniedzot papildus ieguldījumu basketbola attīstībā. Atbalstīsim ne tikai LBL, bet arī Dubultamatieru līgu. Līdz ar šo sadarbību "Aldaris" turpina īstenot vienu no zīmola stratēģiskajiem mērķiem – nostiprināt uzņēmuma tēlu kā nozīmīgam sporta atbalstītājam valstī.”

A/s ”Aldaris” atbalsts 2012./2013.gada sezonā vēl vairāk atslogos klubu budžetus, jo turpmāk LBL centralizēti segs tiesnešu ceļošanas izmaksas. LBL galvenajam tiesnesim tagad būs brīvas rokas norīkot tiesnešus uz spēlēm, neņemot vērā reģionālo principu.


Написать комментарий