Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centram 10 gadu jubileja

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Par godu šai jubilejai 5. oktobrī L atviešu kultūras centrā pulcējās dienas centra apmeklētāji, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, Sociālo lietu pārvaldes darbinieki. Visi apsveicēji atzīmēja, ka centrs ir otrās mājas, vieta radošo talantu attīstīšanai, informē Daugavpils pašvaldība.

Daugavpils pilsētas domes vārdā centra jubilejā klātesošos sveica Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova. Kulakovas kundze pati ir bijusi šī centra direktore, tāpēc labi zina centra ikdienu un darba specifiku. Sveicot svētkos Žanna Kulakova uzsvēra, ka 10 gadu laikā ir daudz kas noticis, mainījies, bet nemainīgs ir palicis viens- centrs tā ir viena liela un draudzīga ģimene. Viņa izteica pateicību katram centra apmeklētajam, novelēja veselību, enerģiju un būt tikpat aktīviem un ieinteresētiem sabiedriskajā dzīvē.

Žanna Kulakova pateicās centra vadītajai Lilitai Gadzānei par darbu. Dienas centra aktīvistiem un ilggadējiem centra apmeklētājiem Žanna Kulakova pasniedza Domes Goda rakstus. Pirmajai centra vadītājai Marijai Vorobjovai tika pasniegts Goda raksts un sudraba Goda zīme.

Klātesošos sveica Domes Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Svetlana Gavrilova. Viņa uzsvēra, ka centra apmeklētāju kļūst arvien vairāk, interešu loks paplašinās, ideju ir daudz, ka pat jāsāk domāt par centra paplašināšanu. Tas ļoti priecē, ka centrs cilvēkiem ir vajadzīgs, ka nes labumu sabiedrībai. Viņa novēlēja visiem veselību, būt tikpat aktīviem, idejām bagātiem un enerģiskiem.

Klātesošos sveica arī sabiedrisko organizāciju padomes vadītāja Anna Cipkina. Šī padome ir aktīva sabiedriskajā dzīvē, vienmēr ir labs padomdevējs pašvaldībai. Sabiedrisko organizāciju padome  pastāvīgi strādā tieši dienas centrā.

Visi sveicēji atzina, ka Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrs dara ļoti lielu darbu. Tas dod iespēju cilvēkiem izpausties, pilnveidot savas zināšanas un iemaņas, attīstīt radošās spējas. Šo desmit gadu laikā ir atklājušies daudz talanti literatūrā, mūzikā, rokdarbos un citās jomās, tiek rīkotas izstādes un koncerti. Arī šajā svētku reizē dienas centra kolektīvi bija sarūpējuši skaistu koncertu.


Написать комментарий