Konkurss par tramvaju iegādi: aplokšņu atvēršanas datums pārcelts sakarā ar kārtējo dokumentu korekciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, 25.septembrī sakarā ar sūdzības iesniegšanu netika atvērtas aploksnes ar pretendentu piedāvājumiem konkursā par tramvaju piegādi Daugavpilī. Sūdzība tika saņemta neilgi pirms konkursa noslēguma, tāpēc pieteikumu iesniegšanas termiņš tika pagarināts. 9.oktobrī tika publicēti kārtējie grozījumi konkursa nolikumā, un konkursa termiņš atkal tiek pagarināts.

Pēc sūdzības par konkursa nolikumu saņemšanas Domes Iepirkumu komisija ņēma vērā Iepirkumu uzraudzības biroja rekomendācijas un veica korekcijas konkursa nolikumā, tāpēc sūdzību iesniegušais uzņēmējs savu pretenziju atsauca.

Domes Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs Valērijs Kononovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka šoreiz grozījumi konkursa dokumentācija saistīti ar projekta termiņa pagarināšanu, kas bija nepieciešams konkursa termiņa pagarināšanai. Tie ir tehniskā rakstura grozījumi, tomēr aplokšņu atvēršana tiek pārcelta aptuveni uz 13.novembri.

Pašvaldībā cer, ka konkursa par tramvaju piegādi uzlabotais nolikums ļaus tajā piedalīties lielākam uzņēmēju skaitam, kas pašvaldībai būtu izdevīgi, jo lielākās konkurences rezultātā var saņemt izdevīgākus piedāvājumus.


Написать комментарий