Noslēgts līgums par renovācijas darbu pabeigšanu vēl divās Daugavpils skolās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirms dažām dienām konkursa trešajā lotē tika noslēgts līgums par renovācijas darbu pabeigšanu vēl divās Daugavpils skolās. Šajā konkursa lotē, kas pirms tam tika pārsūdzēta, ietilpst Ruģeļu pamatskolas un 10.vidusskolas remontdarbi. Iesniegtā sūdzība tika atzīta par nepamatotu, un par uzvarētāju tika pasludināta firma „EM Būve”, kas par darbu izpildi saņems 585 478,75 latus.

Kā jau tika ziņots, šobrīd tiek veikti remontdarbi Krievu vidusskolā-licejā, 6. un 12.vidusskolā, 1.speciālajā skolā, 16.vidusskolā, kā arī 13.vidusskolā, kur jumta remontdarbus finansē pašvaldība.

Domes Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs Valērijs Kononovs paziņoja, ka Iepirkumu uzraudzības birojā tika iesniegti dokumenti sakarā ar konkursa izsludināšanu par renovācijas darbu pabeigšanu pārējās pilsētas skolās – 13., 15.vidusskolā, Daugavpils Logopēdiskā internātpamatskolā, 11.pamatskolā. Atgādināsim, ka pēc pirmā konkursa rīkošanas šajās skolās bija nepieciešams samazināt darbu apjomu, lai iekļautos eirofonda piešķirtajā summā.

Jāatzīmē, ka Daugavpils pašvaldībā pilsētas skolu renovācijas atjaunotu darbu tempus novērtē pozitīvi. Darbus vairākos objektos būvnieki plāno pabeigt līdz gada beigām.


Написать комментарий