Aglonas ielas rekonstrukcija Krāslavā jau nākamgad

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Turpinot iesākto darbu pie infrastruktūras sakārtošanas novada teritorijā, 2013.gada laikā tiks veikti Aglonas ielas Krāslavā rekonstrukcijas darbi, informē Krāslavas novada pašvaldība.

Aglonas ielas rekonstrukcijas darbi tiks veikti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu 3.2.1.2. aktivitātē „Tranzītielu sakārtošana pilsētu teritorijās” projekta „Aglonas ielas rekonstrukcija Krāslavā” 3DP/3.2.1.2.0./12/APIA/SM/006 ietvaros.

Projektam piešķirtas Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir Ls 579 149.59, kas sastāda 74.50% no kopējām projekta attiecināmajām izmaksām.

Projekta „Aglonas ielas rekonstrukcija Krāslavā” vispārīgais mērķis ir satiksmes drošības un kvalitātes uzlabošana Aglonas ielā Krāslavā. Projekta tiešais mērķis ir veikt Aglonas ielas rekonstrukcijas darbus.

Projekta ietvaros tiks veikta Ielas seguma konstruktīvās kārtas rekonstrukcija (788 m) līdz pilsētās robežai, gājēju ietves un lietus ūdens kanalizācijas sistēmas izbūve, apgaismojuma infrastruktūras rekonstrukcija un satiksmes organizācijas līdzekļu uzstādīšana. Papildus tam tiks veikta Aglonas un Izvaltas ielu krustojuma paplašināšana un pārbūve, kā arī Izvaltas ielas pieslēguma rekonstrukcija 70 m garumā.

Rekonstrukcijas darbu ir plānots uzsākt 2013.gada aprīlī.


Написать комментарий