Atjaunota satiksme Stacijas – Malu ielas pārbrauktuvē Daugavpilī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 10.oktobrī, pēc Daugavpils pilsētas Komunālās saimniecības pārvaldes lūguma tika atjaunota satiksme Stacijas – Malu ielas pārbrauktuvē Daugavpilī. Pārbrauktuves atvēršana saistīta ar 3 projektiem – 18.Novembra ielas un Vidzemes ielas rekonstrukciju, kā arī ar nākamajā gadā ieplānoto Varšavas un Liepājas ielu rekonstrukciju.

Atgādināsim, ka Stacijas – Malu ielas pārbrauktuve tika slēgta šī gada 28.maijā, un tas bija saistīts ar Vidzemes – Piekrastes – A.Pumpura – Višķu ielas pārvada atvēršanu, pēc kā, saskaņā ar MK noteikumiem, tika slēgta dzelzceļa pārbrauktuve, kas atradās viena kilometra rādiusā no apvedceļa.

Jāatzīmē, ka pašvaldība bija vienojusies ar „Latvijas dzelzceļš” par to, ka nepieciešamības gadījumā pārbrauktuve tiks atvērta. Bija runāts, ka satiksme pāri dzelzceļa sliedēm tiks atjaunota līdz ar remontdarbu sākumu Vidzemes ielā, kuri tika uzsākti šī gada 5.oktobrī, nevis 2013.gadā, kā bija plānots. Šajā sakarā 3.oktobrī KSP griezās pie „Latvijas dzelzceļš” vadības ar lūgumu paātrināt pārbrauktuves atvēršanu.

Jāatzīmē, ka Malu ielas pārbrauktuve būs atvērta satiksmei vismaz līdz 2013.gada beigām.


Написать комментарий