Maltas bērnu un jauniešu centram jauns skaņas un gaismas aprīkojums

foto hughbaird.ac.uk
foto hughbaird.ac.uk

Maltas pagastā noslēdzies projekts „Skaņas un gaismas aprīkojuma iegāde Maltas bērnu un jauniešu centra kvalitatīvas darbības un pasākumu nodrošināšanai”, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Projekta realizācija aizsākās jau 5.jūnijā, kad Rēzeknes novada pašvaldības Maltas pagasta pārvalde noslēdza līgumu ar Izglītības un zinātnes ministriju par Jaunatnes politikas valsts programmas 2012. gadam 1.2.apakšsadaļas „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās, attīstot jaunatnes informācijas punktu pieejamību, kā arī pilnveidojot infrastruktūru jauniešu veselīgā un lietderīgā brīvā laika pavadīšanai” projekta īstenošanu. Neilgi pēc tam tika noslēgts arī līgums ar SIA „DJ PRO”, kas veica skaņas un gaismas aparatūras iepirkšanu un uzstādīšanu.

Lai noskaidrotu Bērnu un jauniešu centra apmeklētāju apmierinātību, septembrī tika veikta anketēšana, kā rezultātā noskaidrots apmeklētāju viedoklis par centra darbības nodrošināšanai iegādātā gaismas un skaņas aprīkojuma lietderību. Visi aptaujātie respondenti ir apstiprinājuši, ka iegādātās skaņas un gaismas aparatūras kvalitāte pilnībā apmierina un jaunā aparatūra iegādāta lietderīgi. Pateicoties projektam, turpmāk dažāda vecuma un tautību audzēkņi no Maltas un apkārtnes pagastiem Bērnu un jauniešu centra piedāvātajās nodarbībās varēs iesaistīties pilnvērtīgāk un savu brīvo laiku pavadīt vēl interesantāk un radošāk.

Projekts īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2012.gadam valsts budžeta ietvaros un to pilnā apmērā finansēja Izglītības un zinātnes ministrija no valsts budžeta finanšu līdzekļiem. Projekta kopējais budžets sastādīja 2094,99 LVL.


Написать комментарий