Anglijas karalienei pasliktinājusies veselība

foto themegalomaniacmommy.com
foto themegalomaniacmommy.com

Anglijas karalienei Elizabetei II esot pasliktinājusies veselība, jo viņai konstatēts sēžas nerva iekaisums jeb išiass, piektdien vēsta britu mediji.

Mediji vēsta, ka slimības uzliesmojums skaidrojams ar karalienes darba pienākumiem, proti, viņa daudzas stundas, piedaloties dažādos pasākumos, pavada kājās stāvot. Savukārt tā dēļ, nākot vecumam, viņai pastiprinās sāpes kājās un mugurā, tām kļūstot par hronisku parādību.

Piektdien Vindzoras pilī karalienei bija jāpasniedz apmēram 90 medaļas un apbalvojumi, taču veselības problēmu dēļ viņa ceremonijā nepiedalīsies un viņu tajā aizstās cits karaliskās ģimenes loceklis.

Nesen dimanta jubileju - 60 gadu valdīšanu – atzīmējusi karaliene Elizabete vienmēr izcēlusies ar labu veselību. Bekingemas pils pārstāvji medijiem norādījuši, ka savas valdīšanas laikā karaliene veselības problēmu dēļ nepiedalījusies vien pāris ceremonijās.

Karalienes kaislīgākā aizraušanās ir izjādes ar zirgiem, taču kopš pērnā gada, kad viņai saasinājās sāpes ceļgalos, viņa no izjādēm atteikusies.

Taču, kā vēsta mediji, spītējot veselības kaitēm, Elizabete II joprojām ik gadu piedalās apmēram 300 dažādos pasākumos.

Elizabetes II kronēšana notika 1953. gada 2. Jūnijā un viņa joprojām valda Lielbritānijā.


Написать комментарий