Vitnijas Hjūstones meita saderinājusies ar “adoptēto brāli”

foto gossiponthis.com
foto gossiponthis.com

Popdīvas Vitnijas Hjūstones 19 gadus vecā meita Bobbi Kristina Brauna ir saderinājusies ar savu 22 gadus veco “adoptēto brāli” Niku Gordonu, vēsta ārzemju mediji.

Līdz šim jau vairākkārtīgi presē publicētas baumas, ka pāris varētu būt saderinājies. Piemēram, augustā Bobbi Kristinas pirkstā manīts milzīgs gredzens ar dimantu un safīru, taču pāris toreiz noliedza, ka nolēmuši iestūrēt laulības ostā.

Bobbi Kristina saderināšanās faktu atklājusi televīzijas reklāmā, kurā tiek reklamēts jaunais realitātes šovs ar Hjūstonu ģimenes piedalīšanos, vēsta portāls wenn.com. Par šādu notikumu attīstību nav sajūsmā popdīvas ģimene – Bobbi Kristinas tante Peta Hjūstone uzskata saderināšanos par “nepieņemamu”, savukārt onkulis pavēstījis: “Neviens nezināja, ka no krustdēla tu pārvērtīsies par draugu.”

Iespējams, jauno mīlnieku attiecību sakarā Hjūstonu ģimene nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlas grozīt noteikumus par naudas izsniegšanu Bobbi Kristinai, jo viņa esot pakļauta "nelabvēlīgai ietekmei" un nonākusi ļaunprātīgu cilvēku ietekmē. Ģimene bažījoties, ka pašreizējā maksājumu sistēma nenodrošinās Bobbi Kristinai pārticību nākotnē.

Jau ziņots, ka sākotnēji N.Gordons noliedzis, ka viņš un B.K.Brauna ir pāris, taču pēdējo mēnešu laikā abi jaunieši savas attiecības no plašākas sabiedrības nav slēpuši.

N.Gordons dziedātājas V.Hjūstones ģimenē ienāca pirms pāris gadiem un tika pieņemts kā savējais, lai arī viņš nekad oficiāli netika adoptēts. Pēc V.Hjūstones nāves pat baumoja, ka N.Gordons iekļauts popdīvas testamentā un mantos daļu dziedātājas īpašumu, taču šīs ziņas neguva apstiprinājumu. Savā testamentā V.Hjūstone visu savu mantu novēlēja Bobbi Kristinai, kura tiesības to pārvaldīt iegūs brīdī, kad viņai paliks 30 gadi.


Написать комментарий