Rēzeknē būvēs kvasa ražotni

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Piektdien, 12. oktobrī, Rēzeknes pilsētas domes sēdē deputāti nolēma atbalstīt kvasa ražošanas ēkas Zilupes ielā 82 būvniecību. Lēmums pieņemts, pamatojoties uz publiskās apspriešanas rezultātiem un normatīvajiem aktiem, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Būvniecības ieceres publiskajā apspriešanā piedalījās 28 iedzīvotāji. Visās aptaujas lapās norādīts, ka kvasa ražotnes būvniecības iecere ir atbalstāma. Iedzīvotāji uzskata, ka Rēzeknei ir nepieciešama rūpniecisko objektu attīstība un jaunas darbavietas, šādai ražotnei būs pieprasījums. Iedzīvotāji arī izsaka novēlējumu, lai produkcijas ražošanas process būtu pēc iespējas ekoloģiskāks, esot jānodrošina arī atkritumu otrreizēja pārstrāde.

Atgādināsim, ka ēkas pirmajā stāvā ir paredzēts ražošanas cehs, tirdzniecības-bāra zāle, administratīvās telpas, personāla telpa, noliktavas telpas. To kopējā platība ir 650 kvadrātmetri. Otrais jeb mansarda stāvs tiks izbūvēts būvniecības otrajā kārtā. Plānots, ka kvasa ražotnē strādās 8 darbinieki.


Написать комментарий