Hokejista Saulieša meita gandrīz piedzimst mašīnā

foto Vakara ziņas
foto Vakara ziņas

Pēc pamatīgi ilgas gaidīšanas trešdienas rītā pasaulē nākusi Latvijas izlases hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes otrā meitiņa. Mazajai dots vārdiņš Kortnija, tādējādi tiek turpināta ģimenes tradīcija, ka visiem ģimenes locekļiem iniciāļi ir K.S.

Vēl pirms dažām dienām Katrīne Sauliete sociālajā tiklā «facebook.com» sūkstījās, ka jau klāt oktobris, bet mazā tā arī nav piedzimusi – Katrīne uz dzemdību namu bija gatava doties jau 26. septembrī. Sarakstē ar draudzenēm sieviete jokoja, ka bērniņš ir nolēmis ļaut viņai pamocīties. Taču šīs trešdienas rītā Saulietes profilā beidzot parādījās apsveikums no hokejista Mārtiņa Karsuma sievas Baibas – mazā ir klāt!

Kortnija piedzimusi 3300 gramus smaga un 52 centimetrus gara. Māmiņa priecājas, ka meita, tāpat kā viņa, dzimusi zīmīgā datumā, proti, Katrīnes dzimšanas diena ir 11.11., bet Kortnijas skaitlis ir 10.10. «Meitiņa piedzima pulksten 8.39 no rīta. Viss notika ļoti ātri, knapi paspējām uz dzemdību namu: tā kā no rīta uz ielām bija lieli sastrēgumi, meitiņa gandrīz piedzima mašīnā,» »VZ« atklāja Katrīne Sauliete.


Написать комментарий