Brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

foto ehow.com
foto ehow.com

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no šī gada 13.oktobra plkst. 6:30 līdz 15.oktobra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 62 izsaukumus. Kopumā dzēsti 39 ugunsgrēki, veikti 12 glābšanas darbi, bija arī 11 maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, informē VUGD.

Svētdien no rīta, plkst. 08:03, VUGD saņēma informāciju, ka Rēzeknē, Bukmuižas ielā, vienstāvu dzīvojamā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvoklī deg sadzīves mantas 1m2 platībā. Ugunsgrēkā tika izglābts un cieta apmēram 45 gadus vecs vīrietis, kurš tika hospitalizēts.

Vakar, plkst. 20:00, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Miera ielā, piecstāvu dzīvojamajā mājā ir jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkas ceturtā stāva gaitenī deg mēbeles, griesti un siena 40m2. Ar autokāpņu palīdzību no ēkas piektā stāva ugunsdzēsēji glābēji izglāba divus pieaugušos un vienu bērnu, savukārt pa iekšējām kāpnēm ar elpošanas aparātu no ēkas tika izvests vēl viens pieaugušais.

Vakar, plkst. 22:09, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Zeltiņu ielā, daudzdzīvokļu dzīvojamajā mājā ir jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ceturtā stāva dzīvoklī degušas sadzīves mantas 1m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 60 gadus veca sieviete.

Nakts no sestdienas uz svētdienu bija nemierīga Bauskas iedzīvotājiem. Plkst. 02:10 VUGD saņēma izsaukumu, ka Pionieru ielā deg atkritumi. No blakus esošās dzīvojamās mājas lielā piedūmojuma dēļ ugunsdzēsēji glābēji evakuēja 78 gadus vecu sievieti. Atpakaļceļā ugunsdzēsēji glābēji ieraudzīja, ka atkritumu konteiners deg Kareivju ielā. Līdz pussešiem no rīta ugunsdzēsēji glābēji izbrauca vēl uz pieciem izsaukumiem, kuros dega atkritumu, trīs no tiem bija uz Dārza ielu.


Написать комментарий