'SEB banka' palielina finansējumu 'Silvanols' līdz 573 000 latu

publicitātes foto
publicitātes foto

Turpinot atbalstīt zāļu ražotāja SIA ”Silvanols” attīstību, ”SEB banka” palielinājusi uzņēmumam izsniedzamo finansējumu par 362 000 latu līdz 573 000 latu, portālu ”Delfi” informēja banka.

Finanšu resursi ir nepieciešami, lai palielinātu izejvielu un gatavās produkcijas noliktavu apjomus, kā arī izstrādātu jaunus produktus.

”SEB bankas” valdes locekle Ieva Tetere norāda, ka ”Silvanols” ir trešais lielākais zāļu ražotājs Latvijā, kuram ir būtiska loma Latvijas ekonomikas attīstībā. ”Uzņēmums strauji aug, modernizē savu ražošanu un investē pētījumos, lai izstrādātu jaunus medikamentus un zāļu preparātus. 2011.gadā ”SEB banka” ir piešķīrusi finansējumu ”Silvanols” jaunu iekārtu iegādei ar mērķi ieviest jaunus produktus. Savukārt šogad ir apstiprināta jauna kredītlīnija un faktorings apgrozāmo līdzekļu palielināšanai sakarā ar apgrozījuma pieaugumu, nepieciešamību izstrādāt jaunus produktus un nodrošināt to realizāciju. Papildus ir noslēgts arī līgums par kredīta un garantijas piešķiršanu pētnieciskā projekta realizēšanai,” informēja Tetere.

”Silvanols” valdes loceklis Uģis Klētnieks skaidro, ka šobrīd uzņēmums turpina ieviest jaunas ražošanas tehnoloģijas, attīstīt jaunus, inovatīvus produktus un ieguldīt eksporta attīstībā, tāpēc uzņēmums ļoti augstu novērtē bankas atbalstu jaunu projektu realizācijā.

SIA ”Silvanols” ir farmācijas uzņēmums, dibināts 1994. gada 8. decembrī. Uzņēmuma dibinātāja ir ķīmijas profesore Ieva Leimane. SIA ”Silvanols” produktu portfeli veido unikāls oriģinālproduktu klāsts - bezrecepšu medikamenti, medicīnas preces, uztura bagātināji, kopumā vairāk kā 70 dažādu produktu.


Написать комментарий