Nākamgad tiks pabeigti bērnu rotaļu laukuma iekārtošanas darbi Ruģeļos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Tika izstrādāts liela komfortabla bērnu rotaļu laukuma Ruģeļos tehniskais projekts, un nākamā gada budžetā tiek plānots paredzēt izdevumus bērnu rotaļu laukuma iekārtošanai, kuras ietvaros tiks uzstādīts rotaļu aprīkojums, izveidoti veloceliņi, skeitošanai domātie celiņi un parka zona.

Atgādināsim, ka šogad bērnu rotaļu laukumi tika iekārtoti Slavas skvērā un Poguļankā, rotaļu laukuma iekārtošana Ruģeļos ieilga sakarā ar nepieciešamību labiekārtot teritoriju, lai varētu uzstādīt šūpoles.

Šobrīd teritorijas zemāka vieta, kur tiks iekārtots rotaļu aprīkojums, ir aizbērta ar smiltīm un izlīdzināta. Pateicoties izstrādātajam tehniskajam projektam pavasarī tiks veikti atlikušie darbi, kuru rezultātā rotaļu laukumā tiks uzstādīta smilšu kaste un šūpoles. Šobrīd rotaļu laukumā jau uzstādīta pilsētiņa, vingrošanas komplekss un lielas šūpoles-balansieris.

Atgādināsim, ka šovasar no pilsētas budžeta tika iedalīti līdzekļi rotaļu aprīkojuma uzstādīšanai vairāku dzīvojamo māju pagalmos – Telts ielā 9, Vaļņu ielā 33 un 35, Rēzeknes ielā 15 un 15a, Teātra ielā 2 un 4, Stacijas ielā 119, Aleksandra ielā 119, Stadiona ielā 2 un 4, Nometņu ielā 23 un 25, Liepājas ielā 17, Cietokšņa ielā 73/Vienības ielā 44.


Написать комментарий