Tāpat kā pērn, 2013. gada IIHF pasaules čempionāts hokejā notiks Helsinkos un Stokholmā. Latvijas hokeja izlases pretinieki A apakšgrupā bez mājiniekiem somiem, būs pasaules čempioni - Krievijas hokejisti, 2012. gada sudraba medaļnieki slovāki, kā arī Vācija, Francija, Austrija un ASV. Četras labākās apakšgrupas komandas savas grupas ietvaros aizvadīs ceturtdaļfinālu.

Biļetes uz spēlēm ir pieejamas pārdošanā no 15. oktobra, ceļojuma paketes tiek pārdotas sadarbībā ar oficiālo ceļojumu aģentūru Somijā ”Event Travel”. Būs pieejamas gan VIP biļetes, gan luksus ložas.

Biļešu cenas uz Latvijas spēlēm var iegādāties sākot no 39 eiro (27,41 lats). Cenas ir atkarīgas no pretinieku komandas un sēdvietas kategorijas. Latvijas spēles pirmajā kārtā tiek pārdotas kā divu spēļu dienas caurlaides, vienīgais izņēmums ir spēle Krievija - Latvija.

Bērniem vecumā no četriem līdz 12 gadiem ir sava kategorija. Pieaugušais, kurš iegādājas biļeti par parasto cenu tāpat var iegādāties arī trīs bērnu biļeti. Cenas sākot no deviņiem eiro un sēdvietas atrodas zemākajā līmenī.

Lielākā daļa biļešu uz spēlēm Helsinkos tiek pārdotas kā divu spēļu dienas caurlaide. Jebkurā gadījumā biļetes uz vienu spēli ir pieejamas uz dažām pirmās kārtas spēlēm un uz ceturtdaļfināliem jau no paša sākuma.