Izstāde «Rēzeknes Uzņēmējs» – skaisti, garšīgi, iedvesmojoši!

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Ikgadējā uzņēmējsabiedrību izstāde-gadatirgus "Rēzeknes Uzņēmējs" šogad 12. un 13. oktobrī Rēzeknē pulcēja vairāk nekā 60 dažādu nozaru uzņēmumus un amatniekus. Aptuveni puse izstādes dalībnieku pārstāvēja Rēzeknes reģionu, informē Rēzeknes pašvaldība.

Rēzeknes Uzņēmēju biedrības uzņēmumi un biznesa inkubators "Ideju viesnīca" šogad izstādē piedalījās ar kopīgu stendu, parādot Rēzeknē ražotās preces un pakalpojumus, piemēram, matālapstrādes uzņēmuma "Nook Ltd", linu fabrikas "Baltiks East", kokapstrādes uzņēmuma "Verems" ražojumus, datorprogrammēšanas uzņēmuma "MS-IDI" risinājumus, Rēzeknes Augstskolas un mācību centra "Livonija" un citu uzņēmumu piedāvājumus. Biznesa inkubatora stendā tika sniegtas konsultācijas esošajiem un potenciālajiem uzņēmējiem, varēja iegādāties jauno Latgales žurnālu A12. Jāuzsver, ka vairāki Rēzeknes Uzņēmēju biedrības uzņēmumi izstādē šogad piedalījās ar atsevišķām ekspozīcijām, tostarp, Rēzeknes Gaļas kombināts, Rēzeknes Autobusu parka mēbeļu ražotne "Stils" un citi.

Īpaši jāuzteic tieši vietējie Rēzeknes uzņēmēji, piemēram, mēbeļu ražotāji "Komforts M", kas izstādē piedalās jau trešo gadu un arvien palielina izstādes ekspozīciju un pārsteidz apmeklētājus ar interesanta dizaina mēbelēm, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums kafejnīca "Pīlādzītis", kas izstādē piedalījās pirmo reizi, bet vēlējās parādīt savu piedāvājumu ārpus ierastajām kafejnīcas telpām.

Rēzeknes Augstskolas studentu veiktajā aptaujā izstādes apmeklētāji sniedza visdažādākos viedokļus, galvenokārt pozitīvu novērtējumu izstādes norisei. Apmeklētājiem patikusi dalībnieku daudzveidība, iegājušies gan zāļu tējas un mājas sierus, gan rotas un saimniecībā noderīgas lietas, uzzinājuši jaunu informāciju par apkures sistēmam un Rēzeknes Uzņēmēju biedrības uzņēmumiem. Pēc aptuvenām aplēsēm izstādi divu dienu laikā apmeklējuši ~ 1500 apmeklētāju. Precīzāki dati nav pieejami, jo izstādes apmeklēšana ir bez maksas un pēc biļetēm izstādes apmeklētāju skaits nav nosakāms. Kā mīnusi izstādes apmeklētāji minēja šaurās telpas un nepietiekamās autostāvvietas zāles tuvumā. Iespējams, ka nākotnē šādas izstādes varētu rīkot jaunbūvējamajā daudzfunkcionālajā centrā, bet šī iespēja vēl ir jāvērtē, jo izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem izstādes norise 2. vidusskolas sporta kompleksā ir ļoti ierasta.

Izstādi trešo gadu rīko Rēzeknes Uzņēmēju biedrība, atbalsta Rēzeknes pilsētas dome un Rēzeknes novada dome. Rīkotāji pateicas par sadarbību un atbalstu arī daudziem sadarbības partneriem pasākuma veiksmīgai norisei!


Написать комментарий