Hotuļevs pievienojies «Daugavpils Universitātei

foto gioiadelvolley.it
foto gioiadelvolley.it

„Schenker” volejbola līgas komandu „Daugavpils Universitāte” papildinājis bijušais Latvijas izlases pirmā tempa uzbrucējs Vladislavs Hotuļevs, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja komandas galvenais treneris Edgars Savickis.

Hotuļevs Daugavpils komandā spēlēs līdz pat gadu mijai, bet pēc tam plāno doties spēlēt uz kādu ārzemju komandu. „Viņš pirmās divas spēles pie mums jau aizvadīja šajā nedēļas nogalē, kad viesojāmies Igaunijā, spēlēja epizodiski, bet mēs ar viņu arī nerēķināmies kā pamatsastāva spēlētāju. Skaidrs, ka galvenās cīņas mums būs pēc jaunā gada, tāpēc ar Hotuļevu šobrīd ir vienošanās, ka viņš trenējas pie mums un vajadzības gadījumā ir gatavs doties laukumā uz maiņu,” skaidro DU galvenais treneris Edgars Savickis. „Lielākoties spēlēs mūsu pašu puiši, bet nešaubīgi, ka arī viņš ar savu pieredzi mums var palīdzēt,” piebilst treneris.

Ceturtdien daugavpiliešiem Ozolniekos paredzēta spēle ar vietējo „Poliurs / Ozolnieki” vienību (maču tiešraidē demonstrēs arī portāls Sportacentrs.com) un treneris atklāj, ka arī šajā cīņā pieredzējušais spēlētājs būs komandas pieteikumā.

Līdzšinējās divās sezonas spēlēs daugavpilieši spējuši izcīnīt uzvaru pār „Rakveres” komandu (3:0), kā arī atzinusi „Parnu” pārākumu – 1:3.

Pēdējo reizi kādā no Latvijas komandām Hotuļevs spēlēja tālajā 2003./2004. gada sezonā, kad pārstāvēja „Lāse-R/Rīga” komandas krāsas. Kopš tā laika 1980. gadā dzimušais volejbolists lielākoties spēlējis Francijas komandās („Nice”, „Paris”, „Cannes”, „Rennes”, „Beauvais”), kā arī Spānijā („Unicaja”) un Krievijā („Dynamo Yantar”). Tāpat Hotuļevs savulaik spēlējis arī Latvijas izlasē.

16.10.2012 , 16:30

sportacentrs.com


Написать комментарий