Daugavpilī notiks firmas „Binders” asfaltbetona ražotnes simboliskā atklāšana

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 18.Novembra ielas rekonstrukcijas darbu kvalitatīvai veikšanai firma „Binders” atvēra Daugavpilī mobilo asfaltbetona ražotni. Šajā laika posmā asfaltbetona rūpnīcā Daugavpilī saražotas jau gandrīz 6000 tonnas asfaltbetona.

SIA „Binders” sabiedrisko attiecību speciāliste Vita Noriņa ziņo, ka 17. oktobrī, klātesot Daugavpils domes priekšsēdētājai Žannai Kulakovai, domes amatpersonām, kā arī Latgales reģiona uzņēmējiem un kompānijas „Binders” vadībai, notiks asfaltbetona rūpnīcas simboliskā atklāšana, rūpnīca atrodas Dunduru ielā 7u.

V.Noriņa ziņo, ka rūpnīca Daugavpilī uzstādīta, lai nodrošinātu visaugstākajiem kvalitātes kritērijiem atbilstoša asfaltbetona iegūšanu un izmantošanu ceļu būves objektos Latgales reģionā. Ražotnes teritorijā darbojas arī ceļu būves materiālu testēšanas laboratorija, kurā tiek pārbaudītas ražošanas procesa izejvielas un saražotais materiāls, bet jau ieklātā asfaltbetona paraugu kvalitātes pārbaude notiek uzņēmuma būvmateriālu testēšanas laboratorijā Vangažos (Rīgas reģions).

Vācijas kompānijā „AMMANN” komplektētās rūpnīcas darbība ir automatizēta. Ražošanas un ceļu būvmateriālu testēšanas procesu kopumā pārrauga 6 darbinieki. Ražošanas maksimālā jauda – 160 tonnas visdažādāko asfalta seguma marku stundā gan uzņēmuma vajadzībām, gan pārdošanai pēc citu klientu pasūtījuma.

Būvniecības procesā firma „Binders” iesaista arī vietējos apakšuzņēmējus, tādējādi dodot darbu vairākiem simtiem Latgales reģiona iedzīvotāju. Arī atsevišķu izejmateriālu piegādātāji asfaltbetona ražotnei ir kompānijas no Latgales reģiona.


Написать комментарий