„Zeimuļī” atklāja jaunas telpas

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Otrdien, plkst. 15.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” atklāja jaunas telpas: trenažieru zāli un intelektuālo spēļu istabu. Uz atklāšanu atnākušie jaunieši un bērni ar prieku izmēģināja jaunos trenažierus, kā arī iepazinās ar visvisādām spēlēm, vēsta Rēzeknes pašvaldība.

Pasākumā piedalījās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, domes deputāti, centra darbinieki, bērni, kā arī visi interesenti. Rēzeknes mērs atzīmēja, ka „Zeimuļs” kā dzīvs organisms nepārtraukti aug, bet centra apmeklētāji, proti, bērni un jaunieši ar savu enerģiju, dzīvesprieku un optimismu iedvesmo centra darbiniekus vēl vairāk to attīstīt. Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra vadītāja Jevgenija Kušča sava uzrunā pateicās pilsētas vadībai par atbalstu un palīdzību.

Jaunā trenažieru zāle ir aprīkota ar mūsdienīgiem trenažieriem, kuri ļaus apmeklētājiem attīstīt visas muskuļu grupas. Savukārt intelektuālajā istabā atrodas dažādas galda spēles, piemēram, šahs, novuss, biljarda galds, kā arī citas aizraujošas lietas bērnu un jauniešu lietderīgai laika pavadīšanai.

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” vadītāja Jevgenija Kušča informē, ka jau 17. oktobrī plkst.18.00 sāks darboties trenažieru zāle, kura ir aprīkota ar mūsdienīgiem „Premium class” trenažieriem. Vienas nodarbības cena vienai personai – 2,00 lati; abonements (10 nodarbības) vienai personai – 17,00 lati. Nodarbības ilgums – 60 minūtes un 15 minūtes dušas un ģērbtuves izmantošanai. Darba laiks: 17., 18. un 19. oktobrī no plkst. 18.00 līdz plkst. 20.30, savukārt 20. oktobrī (sestdien) strādās no plkst. 12.00 līdz 14.00.

Sākot ar 22. oktobri trenažieru zālē strādās divas grupas – dienas grupa, kura darbosies no pirmdienas līdz sestdienai no plkst. 12.00 līdz 14.00, un vakara grupa, kura darbosies pirmdien, trešdien, piektdien no plkst. 17.00 līdz 20.30. Atbildīgais par trenažieriem – Stanislavs Volkovs. Norēķināties par nodarbībām vai iegādāties abonementu var pie ARPC administratora (1. stāvā), tālr. 646 22511. Apmaksas veids – ar pārskaitījumu vai ar karti (skaidras naudas norēķina nav).

No 1. novembra jaunieši (16-25 g.) varēs apmeklēt bezmaksas nodarbības otrdienās un ceturtdienās no plkst. 16.00 līdz 20.30, kuras vadīs profesionāls treneris Sergejs Ciguļevs. Lai pieteiktos nodarbībām, ir jāaizpilda iesniegums pie ARPC administratora 1. stāvā.


Написать комментарий