Girgensonam pirmais punkts AHL

foto dienas mediji
foto dienas mediji

Ar pirmo rezultativitātes punktu Amerikas hokeja līgā aizvadītajā naktī atzīmējies latviešu jaunais uzbrucējs Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Ročesteras "Americans" ar 1:3 atzina Bingemtonas "Senators" vienības pārākumu.

Spēles pirmās divdesmit minūtes tika aizvadītas līdzīgā cīņā, perioda izskaņā mača rezultātu atklājot "Senators" uzbrucējam Deividam Dziurzinskim. Otrajā trešdaļā bingemtoniešu pārsvars pieauga, tam atspoguļojoties arī uz rezultātu tablu - īsi pirms trešdaļas beigām 2:0 panākt izdevās Patrikam Virkoham.

Trešā perioda ievadā pēc Girgensona piespēles vārtus guva Kevins Porters, panākot 1:2, taču atspēlēties "Americans" spēlētājiem tā arī neizdevās, mača izskanošajā minūtē ripu jau tukšos vārtos raidot Dziurzinskim.

Latviešu uzbrucējs jau ierasti spēlēja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā, maču noslēdzot ar rezultatīvu piespēli, kā arī vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Trīs aizvadītajās spēlēs šis bija pirmais Zemgus rezultativitātes punkts, tāpat šajā laikā viņš pamanījies nopelnīt uzreiz sešas soda minūtes.

17.10.2012 , 14:00

sportacentrs.com


Написать комментарий