Daugavpils pašvaldības priekšsēdētāja: Centrālajā parkā tiks ierīkoti trenažieri un izveidota vasaras estrāde

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpilī tiek turpināti ielu, ietvju un pagalmu remontdarbi. Pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka svarīgi, lai pilsēta būtu arī estētiski pievilcīga. Šajā sakarā pilsētā tiks iekārtoti jauni objekti, kas padarīs to vēl skaistāku un interesantāku gan tūristu, gan pilsētnieku acīs. Pašvaldības priekšsēdētāja atzīmēja, ka nākotnē tiek plānoti vairāki Daugavpils labiekārtošanas pasākumi.

Šogad pilsētas Centrālajā laukumā tika uzstādīts puķu ģerbonis, pie kura fotografējas gan pilsētnieki, gan tūristi. Pilsētas svētku priekšvakarā Daugavpilī tika atklāta Soliņu aleja, kuras radīšanā bija iesaistījušies daudzi uzņēmēji un pilsētas iedzīvotāji. Pateicoties radošo cilvēku idejām, Daugavpilī tika izveidots unikāls objekts.

Aptuveni pirms gada pašvaldībā radās ideja izveidot Centrālajā parkā Jaunlaulāto aleju. Šīs idejas realizēšanai parkā pie Dzimtsarakstu nodaļas tika uzstādīts un drīzumā tiks atklāts alejas pirmais objekts – Mīlestības koks.

Pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja paziņoja, ka pašvaldībai esot daudz nākotnes plānu sakarā ar pilsētas labiekārtošanu. Piemēram, tiek plānots padarīt Centrālo parku par vienu no galvenajām pilsētnieku atpūtas vietām, pielāgojot to arī aktīvās atpūtas cienītājiem. Nākamgad tiek plānots izveidot parkā vasaras estrādi, kurā varētu uzstāties vietējie radošie kolektīvi. Bet veselīga dzīvesveida popularizēšanai parkā tiks ierīkoti trenažieri, kurus interesenti varēs izmantot visa gada garumā.


Написать комментарий