Jēkabpilī mirst no tilta nokritusī sieviete

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Jēkabpilī nedēļas sākumā no Daugavas tilta pārvada nokritusi un gājusi bojā kāda pagaidām nenoskaidrota sieviete, vēsta laikraksts ”Brīvā Daugava”.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis laikrakstu informējis, ka pirmdien vakarā Jēkabpilī no Daugavas tilta pārvada (virs Pļaviņu ielas tuneļa) nokritusi sieviete, kas notikuma vietā atrasta mirusi.

Januševskis laikrakstam pastāstījis, ka sākotnējā informācija nav liecinājusi par vardarbīgiem nāves iemesliem.

Ir uzsākta krimināllieta un noteikta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noskaidrotu nāves iemeslu: vai tās ir bijušas veselības problēmas vai kādu apreibinošu vielu lietošana. Sievietes personība un vecums arī nav zināmi, pašlaik notiek atpazīšana.

Par vietu virs tilta pārvada kā bīstamu laikrakstu ir informējuši jēkabpilieši, sakot, ka reiz tur bijušas margas, bet to vairs nav. Margas esot nepieciešamas arī tālāk pa tilta uzbrauktuves slīpuma malu. Tas tādēļ, ka ir bijuši gadījumi, kad tumsā cilvēki no augšas ir novēlušies lejā Liepu ielas māju pagalmos. Par laimi, sekas nav bijušas smagas.

Jēkabpils pašvaldības Ceļu, ielu fonda un pārvadājumu nodaļas vadītājs Aivars Kraps laikrakstam paskaidrojis, ka margas varētu uzstādīt tikai nākamgad, kad īstenos Vienības un Kurzemes ielas rekonstrukcijas projektu. Kraps tieši nezinot, vai šobrīd projektā ir ieplānotas margas. Viņš to precizēšot, un, ja to nav, tās esot jāieplāno, jo tas esot nepieciešams un neradot nekādu būtisku projekta sadārdzinājumu.

 


Написать комментарий