Izglītības pārvaldi mulsina bērnudārzu vajadzībām iegādājamo gultiņu zemas cenas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes izsludinātas konkurss par bērnu gultiņu iegādi pilsētas bērnudārziem noslēdzās 17.septembrī, tomēr uzvarētājs joprojām nav paziņots, tāpēc bērnudārzos tiek izmantotas vecas gultiņas, dažas no kurām ir 50 gadus vecas. Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes juriste Biruta Višņevska paskaidroja, ka konkursa uzvarētājs nav paziņots, jo šobrīd tiek pārbaudīta gultiņu kvalitāte, kuras par zemāku cenu piedāvā piegādāt viens no 8 konkursa dalībniekiem.

B.Višņevska paziņoja, ka iepirkuma dalībniekiem tika uzdoti papildus jautājumi un pieprasīti izstrādājumu paraugi. Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes speciālisti nolēma apskatīt firmas, kas piedāvā zemāko cenu, izstrādājumus.

„Gultiņu cena ir ļoti zema, no vienas puses tas ir labi, tomēr mums nepieciešamas kvalitatīvas mēbeles, tāpēc esam nolēmuši pieprasīt papildus informāciju”, - paziņoja juriste, piebildot, ka tiek plānots noteikt uzvarētāju nedēļas laikā.

Atgādināsim, ka jaunu gultiņu iegādei no Daugavpils pilsētas budžeta tika iedalīti 21 537 lati. Tiek plānots iegādāties trīsstāvu izvelkamas gultiņas no lamināta, kuru izmērs ir 1482 x 700 (2500) x 1150 mm. Komplektā tiek plānots iegādāties matračus no porolona ar lateksu un kokvilnas pārvalku. Visvairāk jaunas mēbeles ir nepieciešamas 11.bērnudārzam, kur dažas gultiņas ir vairāk nekā 50 gadus vecas, kā arī tās ir nepieciešamas 22., 23., 8., 28. un 27.bērnudārziem. Kuri bērnudārzi saņems jaunas gultiņas un cik daudz to būs, tiks paziņots pēc tam, kad tiks noskaidrots precīzs iegādājamo mēbeļu skaits.


Написать комментарий