Aivars Zdanovskis: Nezinu, kas nakts laikā rada troksni pie bijušās Dzelzceļnieku slimnīcas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcijā griezās mūsu lasītāja, kas nesen bija Dzelzceļnieku slimnīcas paciente. Pēc viņas vārdiem, gandrīz katru nakti pēc pusnakts slimnīcas pacientus modināja skaļš troksnis, kas bija līdzīgs būvdarbu troksnim un traucēja gulēt. „Vai būtu iespējams, ka naktīs tiek veikti slimnīcas renovācijas darbi? Vai tas būtu DRS jaunais rīkojums?”, - brīnās lasītāja.

Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes loceklis Aivars Zdanovskis portālam Gorod.lv pastāstīja, ka slimnīcā tiešām tiek veikti būvdarbi.
„Nevaru komentēt minēto situāciju, bet, manuprāt, būvniekiem nevajadzētu strādāt naktīs. Nezinu, kas varētu naktī trokšņot. Varbūt strādā arī naktīs”, - paskaidroja Zdanovska kungs.

Kā jau tika ziņots, šī gada jūlijā tika uzsākti DRS pārziņā esošo Pilsētas poliklīnikas un bijušās Dzelzceļnieku slimnīcas ēku renovācijas darbi.
Ēku remontdarbiem no Eirofondiem tika saņemti gandrīz 3 miljoni latu. Izmantojot šos līdzekļus, tiek plānots veikt ne tikai poliklīnikas renovācijas darbus, tostarp nomainīt logus, jumtu un siltināt fasādi, bet arī veikt Daugavpils reģionālās slimnīcas un bijušās Dzelzceļnieku slimnīcas ēku renovāciju.


Написать комментарий