Divus vīriešus Baldonē aiztur aizdomās par paziņas slepkavības mēģinājumu

foto dugsyukon.blogspot.com
foto dugsyukon.blogspot.com

Aizdomās par slepkavības mēģinājumu policisti Baldonē svētdien aizturējuši divus vīriešus, portālu ”Delfi” informēja Reģionālajā pašvaldības policijā.

Izsaukumu no kāda Baldones iedzīvotāja, kurš, braucot ar velosipēdu, mežā pamanījis ievainotu vīrieti, policija saņēma svētdien pēcpusdienā. Apsekojot apkārtni, policisti kādā nomaļā Baldones meža ceļa nomalē atrada vīrieti ar spēcīgi asiņojošu brūci galvā, un uz notikuma vietu izsaukti mediķi. Gaidot ārstus, policisti pamanīja pelēku automašīnu ”Ford Sierra”, kura brauca gar notikuma vietu pa nomaļu meža ceļu. Policistiem mašīna raisīja aizdomas, un viņi transportlīdzekli apturēja.

Automašīnā esošie vīrieši bija stiprā alkohola reibumā un kļuva agresīvi, kad policisti viņus sāka iztaujāt, vēsta likumsargi. Pie braucējiem arī nebija nekādu dokumentu, kas apliecinātu viņu personību. Ņemot vērā abu vīriešu agresīvo uzvedību un to, ka transportlīdzeklī atrastas lāpstas, policistiem radās aizdomas, ka abi ir saistīti ar mežā atrasto asiņojošo vīrieti, tāpēc viņi nodoti Valsts policijai.

Jau Valsts policijā, pārbaudot aizturēto personu identitāti, noskaidrots, ka abi aizturētie un cietušais ir Baldones iedzīvotāji un ir savstarpēji pazīstami, kā arī visi trīs jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.

Pēc Reģionālās pašvaldības policijas rīcībā esošās informācijas, Valsts policija veikusi kratīšanu vienā no aizturēto vīriešu dzīvesvietām, kurā tika atrasts cirvis - iespējamais nozieguma izdarīšanas ierocis. Krimināllieta turpmākai izmeklēšanai tika nodota Valsts policijai.

Reģionālā pašvaldības policijas vadība izsaka pateicību vērīgajam Baldones iedzīvotājam, kurš ziņoja policijai par cietušo personu, kā arī policistiem par operatīvu rīcību.


Написать комментарий