Zviedru miljonārs sešas nedēļas nogulējis miris savā mājā

publicitātes foto
publicitātes foto

Sešas nedēļas pēc 74 gadus vecā saimnieka nāves policija mājā Sēderfošā atradusi zviedru pensionāra mirstīgās atliekas. Liels bija kaimiņu pārsteigums, uzzinot, ka vecais vientuļnieks ir miljonārs, vēstīts laikraksta ”The Local” interneta vietnē.

Vecā vīra kaimiņi policiju izsaukuši, pēc tam, kad pie mājas bija sakrājies liels daudzum neizņemta pasta, bet no ēkas nāca spēcīga smaka. ”Es ievēroju, ka viņa pasta kaste bija pilna ar sešas nedēļas veciem sūtījumiem un izsaucu policiju,” pastāstīja mirušā kaimiņš.

Policija ielauzusies mājā un atradusi tur mirušo Berndtu Bodinu. Izrādās, šī ir tikai viena no viņa trim mājām, kuras ir piepildītas ar dažādos labdarības veikalos pirktām greznumlietām.

Kaimiņi pirms tam mēģinājuši ieskatīties mājā caur logiem, bet pašu Bodinu nevarēja saskatīt caur mantu kaudzēm. Vienu brīdi kaimiņi domāja, ka mājas saimnieks ir devies ceļojumā, jo kāds teicās viņu redzējis autobusa pieturā ar koferi.

Kaimiņi stāsta, ka Bodins ir bijis vientuļnieks un nekad nav aicinājis nevienu savā mājā. Tikai tagad viņi sapratuši, ka lielā mantu daudzuma dēļ tur nav iespējams pat apgriezties, vēsta ”The Local”.


Написать комментарий