Brazīlietis pārsteidz ģimeni, ierodoties dzīvs savu bēru dienā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kāds brazīlietis pamatīgi šokējis savu ģimeni, kad dzīvs parādījies mājās savu bēru dienā, atsaucoties uz Brazīlijas dienvidaustrumu Bahias štata policiju, vēsta raidsabiedrība BBC.

Ģimene Bahias štata pilsētiņā bija sapulcējusies pie zārka, kurā, viņuprāt, atradās 41 gadu vecā automazgātāja Gilberto Arauho ķermenis. Radinieki bija pamatīgi pārsteigti, un daži pat paģība, kad dzīvs ieradās pats Gilberto.

Izrādās, zārkā atradās cits automazgātājs, kurš ir ļoti līdzīgs Gilberto.
Gilberto brālis Hose Markoss Arauho pastāstīja, ka nebija brāli saticis četrus mēnešus, kad uzzināja, ka ir nogalināts kāds automazgātājs.

Ierodoties morgā, Hose Markoss ieraudzījis brālim ļoti līdzīgu ķermeni un nospriedis, ka tas ir Gilberto. Ģimene aizvedusi ķermeni uz brāļu mātes mājām, kur notika atvadu ceremonija.

Pats Gilberto no draugiem uzzinājis, ka ielās runā par viņa nāvi. „Draugs man teica, ka tur ir zārks un es biju iekšā,” pastāstīja Gilberto. „Tad es teicu. „Bet es esmu dzīvs, ieknieb man”,” BBC atstāsta Gilberto teikto.

Gilberto māte žurnālistiem pastāstīja, ka bija ļoti laimīga, uzzinot, ka par mirušu uzskatītais dēls ir dzīvs. Policijas inspektors Roberto Lima uzskata, ka pārpratums ar Gilberto nāvi ir saprotams. „Abi vīrieši bija ļoti līdzīgi viens otram un abi strādāja par automazgātājiem,” norāda Lima.


Написать комментарий