Galviņš: laikam problēmas ir mūsu galvās

foto dinamoriga.eu
foto dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ”Dinamo” spēlētājiem problēmas ir ar pārliecību, tāpēc vienība otrdien piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, uzskata komandas kapteinis Guntis Galviņš.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien, aizvadot otro spēli divu dienu laikā, ar 3:5 piekāpās Austrumu konferences līderiem Čeļabinskas "Traktor", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

”Var teikt, ka ”Traktor” šajā spēlē atspēlējās. Mums laikam nepietiek pārliecības, lai gūtu vārtus. Tik daudz iespēju vairākumā, bet tās neizmantojām. Vairs nezinu, ko varu teikt,” Krievijas medijos citēts Galviņš. ”Jā, mums katrā spēlē gadās dumjas kļūdas. Problēma laikam ir mūsu galvās. Mēs esam lielā ”bedrē”, no kuras ir grūti izkļūt.

”Komanda mums ir jauna, un tas šo problēmu padara vēl smagāku. Kaut kur nenospēlējam līdz galam, kaut kur paši pieļaujam kļūdas,” turpināja kapteinis.

Nākamo maču Rīgas ”Dinamo” aizvadīs piektdien, kad Liepājā uzņems KHL pastarīti Jekaterinburgas ”Avtomobiļist”, kuras vārtus sargā bijušais ”Dinamo” vārtsargs Kriss Holts.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 20 spēlēs pašlaik atrodas pēdējā, 14.vietā.


Написать комментарий