Rīgā uzstāsies soul un funk jaunā dīva Sela Sjū

publicitātes foto
publicitātes foto

Koncertzālē ”Palladium” 15. decembrī uzstāsies beļģu soul/funk/reggae mūziķe Sela Sjū (Selah Sue), kas Rīgā uzstāsies sava debijas albuma popularizēšanas turnejas ietvaros, portālu ”Delfi” informē koncertaģentūras ”magicFIB” pārstāvis Aivars Līpenītis.

Dziedātājas pašas vārdā nosauktais debijas albums iznāca 2011. gadā. No tā klausītājiem pazīstamākās dziesmas ir ”Raggamuffin", ”Crazy Vibes” un ”This World". Albums ieturēts elektroniskā roka, organic hip-hop un soul/funk mūzikas stilistikā. Albums Eiropā līdz šim pārdots vairāk kā 400 tūkstošos eksemplāru.

2011. gadā mūziķe ieguva pasaules debitantu balvu ”European Border Breakers Award ” (EBBA), 2012. gadā – ”EBBA” klausītāju balvu.

”Tāpat kā amerikāņu r&b un soul dziedātāja Žanele Monē, un talantīgā talibu izcelmes britu repere M.I.A., Sela Sjū uzskatāmi pieder pie jaunās mūziķu paaudzes, kas rada mūzikas stilu sintēzi,” teic koncerta organizatori.

”Šī mūziķe parāda vienu no virzieniem, kuros attīstīsies festivāla ”Pestivals” muzikālā gaume turpmāk. Selah Sue, kurai ir kopīga dziesma ar ”Gnarls Barkley” bijušo solistu Cee Lo Green, un kas bijusi īpašā viešņa Prinsa koncertos, ir viena no pēdējā laika talantīgākajām populārās mūzikas pērlēm,” komentē Aivars Līpenītis.

Biļetes uz Selas Sjū uzstāšanos koncertzālē ”Palladium Rīga” var iegādāties ”Biļešu servisa” kasēs, pirmās 200 biļetes par 10 latiem, pārējās - 14 lati, koncerta dienā - 18 lati.

Selah Sue koncerts 15. decembrī koncertzālē ”Palladium Rīga” būs otrais festivāla ”Pestivals” sesijas koncerts. 2. decembrī Arēnā Rīgā uzstāsies elektroniskās deju mūzikas un elektrohopa stila pārstāvji grupa ”LMFAO”.


Написать комментарий