Ceļu būvnieks par savu naudu labo uz rudens lapām uzkrāsoto ceļa līniju

foto delfi.lv
foto delfi.lv

”Ceļu, tiltu būvnieks” par nekvalitatīvu horizontālā ceļa apzīmējuma marķēšanu Rīgas apvedceļā ir sniedzis paskaidrojumus ”Latvijas Valsts ceļiem” un ir par savu naudu vēlreiz pārkrāsojis baltās līnijas ceļa malā, kuras bija uzkrāsotas pa virsu sakritušajām rudens lapām.

Par absurdu ceļa apzīmējuma uzkrāsošanu pagājušajā nedēļā ziņoja LTV raidījums ”Panorāma”. 19.oktobrī SIA ”Ceļu,tiltu būvnieks” marķēja horizontālos apzīmējumus uz nobrauktuves no autoceļa A5 (Salaspils – Babīte) uz autoceļu A10 (Rīga – Ventspils). Taču ceļa brauktuve pirms marķējuma uzklāšanas nebija attīrīta no sabirušajām rudens lapām.

VAS ”Latvijas Valsts ceļi” nekavējoties ir pieprasījusi un otrdien ir saņēmusi uzņēmēja paskaidrojumu par nekvalitatīvi veikto darbu. Uzņēmējs jau pārkrāsojis līnijas par saviem līdzekļiem. Samaksu par paveikto uzņēmums saņems tikai pēc sešiem mēnešiem, kad atkārtoti tiks pārbaudīta krāsojuma kvalitāte.

VAS ”Latvijas Valsts ceļi” pauž neizpratni par paviršu un nekvalitatīvu darbu. Ar konkrēto uzņēmēju – SIA”Ceļu, tiltu būvnieks” sadarbība notiek jau kopš 2007. gada. Šis ir pirmais gadījums, kad darbi tiek veikti nekvalitatīvi, norāda LVC.

 


Написать комментарий