Piektdien teju pusotrs simts autoavāriju, cietuši vairāk nekā 20 cilvēki

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Latvijā piektdien līdz ar pirmo sniegu un vētru uz autoceļiem reģistrēti 142 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir daudz vairāk nekā ierasti, cietuši 22 cilvēki, informēja Valsts policijā.

Rīgā, Lielirbes ielā, automašīnas "Audi" vadītājs nenovaldīja spēkratu, kā rezultātā uz gājēju pārejas uzbrauca 1985.gadā dzimušai gājējai, kā arī šķērsoja sadalošo joslu un ietriecās stabā. Negadījumā smagas traumas guvusi gājēja, kura nogādāta slimnīcā.

Talsu novadā, Valdemārpilī, piektdien pēcpusdienā saslīdējis autobuss, kas nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietusi 1992.gadā dzimusi pasažiere, kurai sniegta medicīniskā palīdzība.

Jelgavas novadā, Līvbērzes pagastā, piektdienas rītā automašīnas "Volkswagen" vadītāja neizvēlējās ziemīgajiem laikapstākļiem piemērotu braukšanas ātrumu, kā rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur saskrējās ar pretī braucošo "Mercedes Benz". Negadījumā cietušas divas sievietes - "Volkswagen" vadītāja un pasažiere, abas nogādātas slimnīcā.

Jēkabpilī, Rūdolfa Blaumaņa ielā, piektdien automašīna "Audi" uzbraukusi astoņus gadus vecam puikam, kurš pēc negadījuma nogādāts mediķu aprūpē.

Jau vēstīts, ka piektdien agri no rīta uz autoceļa Rīga-Tallina apledojušā ceļa posma dēļ avarēja "Hansabuss" pasažieru autobuss. Avārijā dzīvību ir zaudējusi 23 gadus vecā ”Hansabuss” darbiniece Oksana, bet autobusā esošie pasažieri un tā vadītājs nav cietuši. Negadījums notika 20 kilometru attālumā no Rīgas, aiz Ādažiem, netālu no Gaujas tilta. Negadījumu izmeklē policija.


Написать комментарий