Uz 10.vidusskolas direktora amatu pretendē 12 kandidāti

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 29.oktobrī, komisija, kuras sastāvā ietilpst Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes darbinieki, Skolu direktoru padomes priekšsēdētājs un 10.vidusskolas trīs darbinieki, uzaicināja uz komisijas sēdi visus CV iesniegušos kandidātus, kuri pretendē uz Daugavpils 10.vidusskolas direktora amatu.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova portālam Gorod.lv pastāstīja, ka, ņemot vērā izstrādātus kritērijus, komisija jau ir izvērtējusi pietiekušos pretendentus, tomēr nolēmusi uzklausīt visus kandidātus.

M.Isupova paziņoja, ka uz vidusskolas direktora amatu pretendē 12 cilvēki. Iespējams, ka tuvākajās dienās komisija izvēlēsies vienu vai dažas kandidatūras, savukārt galīgo lēmumu par kandidatūras apstiprināšanu šo ceturtdien pieņems Izglītības un kultūras jautājumu komiteja, bet 8.novembrī – Domes deputāti.

Atgādināsim, ka lēmumu par Daugavpils 10.vidusskolas direktores Inas Kirņičanskas atbrīvošanu no amata pēc pušu vienošanās Domes deputāti pieņēma šī gada 15.oktobrī.


Написать комментарий