Daugavpils novadā tika noskaidroti „Mis un Misters Dubna 2012”

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Vairākus gadus publikas uzmanību piesaista dažādi „Mis un Misters” konkursi, nesen arī Dubnas kultūras namā norisinājās konkurss „Mis un Misters Dubna 2012”.

Konkursa dalībai bija pieteikušies daudzi pretendenti, bet, izturot visas pārbaudes, līdz finālam tika skaistākie, gudrākie un talantīgākie jaunieši.

Pasākuma rīkotāji bija sagatavojuši vairākus diezgan sarežģītus, bet interesantus konkursus, kuru gaitā pretendenti demonstrēja savus mākslinieciskos talantus, fizisko sagatavotību, organizatoriskās prasmes un daudz ko citu. Konkursa dalībnieki piedalījās modes skatē, asprātīgi atbildēja uz āķīgiem jautājumiem un pat nodemonstrēja multfilmu par dzimto Dubnas pagastu.

Stingra un kompetenta žūrija, kuras sastāvā bija arī pagasta pašvaldības pārstāvji, titulu „Mis un Misters Dubna 2012” nolēma piešķirt Gunai Geikinai un Marģeram Kravalim.
Jāatzīmē, ka tika apbalvoti visi konkursa dalībnieki. Anastasija Kosoņa saņēma mazo „Mis Dubna” karalienes kroni, savukārt Guna un Andrejs Naļivanniji saņēma skatītāju simpātiju balvu.

Laura Kosoņa un Sandris Mozulis tika apbalvoti ar titulu „Vice Mis un Misters Dubna 2012”, bet Jeļena Kukjane un Atis Kaigorodovs kļuva par „Mis Erudīcija un Misters Erudīts 2012”. Daina Mihailova un Arnolds Maļeckis tika atzīti par šarmantākajiem konkursantiem, Irīna Malčanova un Andrejs Naļivannijs – par elegantākajiem konkursantiem. Alise Irbe kļuva par „Mis Smaidu 2012”, bet Agrita Zeile – par „Mis Deju 2012”.


Написать комментарий