Divas dienas pēc kārtas Daugavpils tramvaji tiek iesaistīti CSN

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šonedēļ Daugavpils „Tramvaju uzņēmums” saskaries ar nepatikšanām. 29.oktobrī ap plkst.13:20 Vienības ielā tramvajs, kuru vadīja 1957.gadā dzimusi sieviete, sadūrās ar autobusu „Volvo”, kuru vadīja 34 gadus vecs vīrietis.

Savukārt 30.oktobrī ap plkst.15:00 kravas automašīna „Mercedes”, kas pārvadāja būvmateriālus, noraujot trešā maršruta tramvaju kontakttīkla vadus un savilcējus, paralizēja tramvaju kustību visā pilsētā.

Vakardienas avārijā, par laimi, cietušo nav. Saskaņā ar iepriekšējo informāciju, autovadītājam no 18.Novembra ielas griežoties pa kreisi Valkas ielā, celtņa-manipulatora roka aizķēra un norāva vadus. Pēc notikušā drošības apsvērumu dēļ tīkla elektroenerģijas padeve tika atslēgta. Vislielākās problēmas bija radušās ar trešā maršruta kontakttīklu, kas bija nopietni bojāts.

Savukārt pirmdien notikušajā avārijā bija iesaistītas 3 tehnikas vienības – pēc sadursmes ar tramvaju autobuss ietriecās vieglajā automašīnā „Audi 80”. Avārijas rezultātā cieta divi autobusa pasažieri – 1986.gadā dzimusi sieviete un 1952.gadā dzimis vīrietis. Iespējams, ka ceļu satiksmes negadījumu izraisīja tramvaja vadītājs, kas uzsāka kustību pie sarkanās gaismas.


Написать комментарий