Lielbritānijas ekonomiku balsta zemas cenas 1

foto online.wsj.com
foto online.wsj.com

Samazinātas cenas labvēlīgi ietekmējušas Lielbritānijas ekonomiku. Saskaņā ar Lielbritānijas rūpnieku konfederācijas datiem, aizvadītajā mēnesī ap 47% retaileru fiksējuši pārdošanas līmeņa pieaugumu un tikai 17% ziņoja par līmeņa kritumu, vēsta portāls maanimo.com

Šie pēdējie dati dod cerību uz Lielbritānijas ekonomikas atjaunošanos. Biznesu balsta samazinātas cenas – patērētāji izmanto makroekonomikas trendu un iepērkas daudz vairāk.

Lielbritānijas uzņēmēji ir pārliecināti, ka turpmāk situācija uzlabosies vēl vairāk, jo sākot ar novembri, iedzīvotāji sāks gatavoties Ziemassvētkiem, radot papildus stimulu pārdošanai mazumā.

Tomēr eksperti atzīmē eirozonas krīzes esošus riskus un pasaules konjuktūras stāvokļa pasliktināšanos, jo deflācija un pirmssvētku izpārdošanas ir pārejoši faktori, kuriem nepiemīt ilgtermiņa raksturs.


Написать комментарий

Kas ir retaileri? Ko viņi dūē? Meibī kaut ko baiē un seuldē? Kādi vēl adišionālie vērdi jāiemācās trūam kārkluanglim, lai viņš bītu verī gudrs un smalks? Jo letvienu lengvidže taču ir pezantu valoda, kalčereli cilvēki to nejūzē.