Inventāra trūkuma dēļ pilsētas sakopšanas darbos iesaistīti tikai 50 no 416 Daugavpils „simtlatniekiem” 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Oktobrī Daugavpilī „simtlatniekiem” domātais darbavietu skaits tika palielināts līdz 416. Parasti projektā iesaistīto cilvēku lielāka daļa strādāja Komunālās saimniecības pārvaldes vadībā, palīdzot uzturēt tīrību pilsētā. Tomēr Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģe Inesa Antoševska portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd viņu vadībā strādā tikai 50 cilvēki, un minētā situācija radusies sakarā ar darba inventāra trūkumu.

I.Antoševska paskaidroja, ka šobrīd projekta ietvaros netiek paredzēta darbarīku iegāde, tāpēc tiek izmantots aizvadītā gada inventārs, kura kvalitāte nav īpaši laba.

Pārsvarā „simtlatnieki”, kuri tiek nodarbināti pilsētas sakārtošanas darbos, strādā dažādu mikrorajonu ielās, kur tehnikas nav daudz. Ekoloģe atzīmēja, ka Komunālās saimniecības pārvaldes vadībā strādājošo „simtlatnieku” skaits līdz gada beigām, visdrīzāk, nemainīsies, oficiālo ziņu par projekta realizāciju nākamgad arī pagaidām nav.


Написать комментарий

Ak, nabadzība, nabadzība iepūt man, manai valstij arī gan! Simtlatnieku programma, bezšaubām, ir ļoti zemiska rīcība no valsts puses. Nedrīkst cilvēkus šādi strādināt un badināt! #LatvianLivesMatter #Simtlatnieki