Bezmaksas seminārs par zīmolu

publicitātes foto
publicitātes foto

22. novembrī viesnīcā „Kolonna Hotel Rēzekne” (Brīvības ielā 2) LIAA aicina Latvijas uzņēmējus, ideju autorus, studentus un pārējos interesentus, kuri “deg” par savu radīto ideju un vēlas to attīstīt ilgtermiņā, apmeklēt bezmaksas semināru "Zīmola izstrāde, pozicionēšana un komunikācija. Patiesība par produktu un pakalpojumu pievienoto vērtību", informē Rēzeknes pašvaldība.

Semināra mērķis ir raisīt semināra apmeklētājos diskusiju un sniegt atbildes uz jautājumiem, kas īsti ir zīmols, kas to veido, cik svarīga vai mazsvarīga ir tā loma sava produkta veiksmīgā attīstībā. Kā atrast pareizo ceļu informācijas un vajadzību gūzmā un kā stratēģiski, soli pa solim, radīt produktu, kas ietver visas šķautnes, atbilst pasaules tendencēm un stāsta arī katra individuālo stāstu.

Semināru vadīs zīmolvede Inese Apse – Apsīte, kura jau teju 10 gadus redz Latvijas uzņēmējos milzu potenciālu, lai radītu pasaulē spilgtus, konkurētspējīgus un izcilus zīmolus. Komadā ar citiem radošajiem prātiem savā uzņēmumā zīmolu ligzda ‘’MATKA’’ strādājusi ar tādiem zīmoliem kā STENDERS, Mākslas muzejs Rīgas Birža, Latvijas Piens, Austrumlatvijas koncertzāle GORS, radošo industriju platformu RADI!, jaunajām zvaigznēm CAPS!, ReCure, Zilā Jūra un daudziem citiem. Zīmolvede Ramona Treilona ir uzņēmuma ‘’MATKA’’ līdzīpašniece, ciparu, projektu un klientu servisa uzraudzītāja ar vairāk kā desmit gadu pieredze starptautiskā reklāmas aģentūrā un  izglītošanās biznesa un kultūras augstskolās Rīgā un ārpus Latvijas.


Написать комментарий